Menú Cerrar

UCSURF!!! UNIÓ CATALANA DE SURF!!!

unio catalana de suirf

Companys, tenim una gran noticia pel surf català. Ja fa uns anyets que hi ha clubs de surf, hi ha hagut algun intent d’unir-los, per part nostra i d’altres, però mai s’ha aconseguit, ja sigui per entrebancs o per poc temps per dedicar-hi.

Però per fi, el company de l’aigua Toni Fuentes, ho aconseguit i ha creat:

Unió Catalana de Surf, futura Federació Catalana de Surf

És el pas previ a tenir una federació, la Federació Catalana de Surf, i serveix per demostrar que hi ha clubs de surf que tenen els mateixos objectius i que volen fer coses junts. És un procés temporal que cal passar abans de ser una federació.

Per tant, és el pas més gran que s’ha fet pel surf català. Des de SurfCatalunya.CAT donem gràcies i ànims per continuar endavant per tenir ben aviat la Federació Catalana de Surf.

En unes setmanes tindran les targetes esportives UCS, que inclourà responsabilitat civil i assegurança d’accidents, que serà clau per poder entrar a surfejar amb bandera vermella. La UCS ja està negociant amb els ajuntaments.

De moment està formada per:

Entitat formada per la unió de Clubs de surf inscrits al Registre d’entitats esportives, sense ànim de lucre, d’interès cívico social dedicada al foment de l’esport del Surf a Catalunya en totes les seves disciplines:

 

1-Shortboard

2-Longboard

3-Stand Up Paddle surf

4-Bodyboard

5-Skimboard

6-Tandemboard

7-Bodysurfing

8-Paddelboard

9-Kneeboard

10-Tow-in surfing

 

 

Please follow and like us:
0
Facebook
Google+
http://www.surfcatalunya.cat/ucsurf-unio-catalana-de-surf">
Twitter