Menú Cerrar

Mor un surfista a la platja de Sant Pol


Des de SurfCatalunya, el nostre sentit pessam a la família, amics i companys del surfista Marco Antonio Díaz Ugolini, que va morir el passat dijous 3 de gener de 2013 mentre practicava surf a la platja de Sant Pol, a la Costa Brava.MOR UN NOI PRACTICANT SURF A SANT POL
Un jove de nacionalitat argentina, Marco Antonio Díaz Ugolini, es va ofegar dijous a la tarda mentre practicava surf al mar davant la platja de Sant Pol, a Sant Feliu de Guíxols. Díaz Ugolini i uns companys van aprofitar que dijous el mar aixecava fortes onades i que feia vent per posar-se a practicar surf, segons informa El Punt Avui. Els companys van perdre de vista Díaz Ugolini i quan el van tornar a veure ja van descobrir que estava flotant i inert a l’aigua. El van arrossegar fins a la platja i van avisar ràpidament els serveis d’emergència i la policia local. Els SEM li va fer els primers auxilis a la platja mateix i se’l va traslladar, encara amb vida, fins a l’hospital de Palamós, on el jove va morir poca estona després. Tot i que en un primer moment, els metges del centre hospitalari van optar per certificar la mort com a natural, finalment, tal com exigeix el protocol en casos de morts accidentals, es va activar el protocol judicial i el cos del jove va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal per practicar-li l’autòpsia, que va determinar que la víctima havia mort ofegada.
Marco Antonio Díaz Ugolini, tot i ser de nacionalitat argentina, estava establert a la Costa Brava i actualment treballava com a bàrman en un pub nocturn de la població de Platja d’Aro. El jove surfista és la primera persona que mor ofegada al mar aquest any a les comarques gironines. L’any passat van morir 9 banyistes i 9 submarinistes.
Rsf) Els seus companys li varen retre un emotiu i silenciós homenatge a la badia de Sant Pol en record al company i amic amb qui havien compartit moltes estones de lleure en aquest mateix espai, com es pot veure en aquesta fotografia entranyable que han penjat als seus facebook.

Font: Radio Sant Feliu i ElPunt

 

Please follow and like us:
0
Facebook
Google+
http://www.surfcatalunya.cat/mor-un-surfista-a-la-platja-de-sant-pol">
Twitter