shopify analytics ecommerce
Legal | Surf Catalunya

Legal

Les presents condicions d’ús, informació legal i política de privacitat, regulen l’accés i l’utilització de l’espai web www.surfcatalunya.cat (d’ara endavant, la Web) així com els continguts i promocions que la Web posa a disposició dels seus Usuaris.

L’accés i l’ús d’aquesta Web impliquen el coneixement i l’acceptació del present Avís Legal i Política de Privacitat:

Objecte de la Web

surfcatalunya.cat és un portal sobre surf que ofereix continguts relacionats amb la pràctica d’aquest esport.

Accés i Registre

 

surfcatalunya.cat disponsa d’un fòrum, on els usuaris tenen la possibilitat de registrar-se. Surfcatalunya sol•licitarà a cada usuari un Nom d’Usuari i una contrasenya d’accés (password). Aquests Nom d’Usuari i Password són estrictament personals i confidencials. L’Usuari es compromet a no divulgar-los ni fer-los accessibles a tercers. L’Usuari serà l’únic responsable en cas de que aquestes dades siguin utilitzades per tercers, o qualsevol altre actuació que es porti a terme mitjançant l’ús del seu Nom d’usuari i password.Obligacions de l’Usuari

L’Usuari és completament responsable de l’accés i correcte ús de la Web amb subjecció a la legalitat vigent, sigui nacional o internacional, així com als principis de bona fe, a la moral, bones costums i ordre públic. I específicament, adquireix el compromís d’observar diligentment les presents condicions d’ús.

Els Usuaris s’abstindran d’utilitzar els serveis i continguts de la Web amb fins o efectes il•lícits i que siguin lascius dels drets o interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin fer mal, inutilitzar, afectar o deteriorar la Web, els seus continguts i els seus serveis. De la mateixa manera, queda prohibit impedir la normal utilització o gaudir de la Web a altres Usuaris.

Surfcatalunya.cat no podrà ser considerada responsable editorial dels comentaris i publicacions dels seus usuaris a la web o al fòrum de la Web, i declara expressament que no s’identifica amb cap de les opinions que puguin emetre els Usuaris de la Web, que seran totalment responsabilitat de l’emissor d’aquestes.

Qui incompleixi tals obligacions respondrà per qualsevol perjudici o dany que facin. Adolescents.cat no respondrà per cap conseqüència, dany o perjudici que pugui derivar-se d’aquest accés o ús il•lícit per part de tercers.

En general, l’Usuari es compromet, a títol enunciatiu i no taxatiu, a:

– No utilitzar la Web per a fins il•legals o no autoritzats;
– No publicar a la web o al fòrum de la Web cap comentari o informació que sigui il•legal, racista, xenòfoba, obscena, pornogràfica, abusiva, difamatòria, enganyosa, fraudulenta o de qualsevol manera contrària a la moral o a l’ordre públic;
– No alterar o modificar, total o parcialment la Web, eludint, desactivant o manipulant de qualsevol altre manera les funcions o serveis de la Web;
– No infringir els drets de propietat industrial i intel•lectual o les normes reguladores de la protecció de dades de caràcter personal;
– No utilitzar la Web per a ofendre, difamar, violar la pròpia imatge o acusar a altres Usuaris.
– No accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris;
– No remetre correus electrònics amb caràcter massiu i/o repetitiu a una pluralitat de persones, ni enviar direccions de correu electrònic de tercers sense el seu consentiment.

Responsabilitat de surfcatalunya.cat

L’Usuari és responsable de comptar amb els serveis i equips necessaris per a la navegació per Internet i per accedir a la Web surfcatalunya.cat. En cas de qualsevol incidència o dificultat per a accedir a www.surfcatalunya.cat, l’Usuari pot informar-ho a surfcatalunya.cat al correu electrònic infosurfcatalunya@gmail.com, que procedirà a analitzar la incidència i donarà indicacions a l’Usuari sobre com resoldre-la amb la major brevetat possible.

surfcatalunya.cat no respondrà en cas d’interrupcions del servei, errors de connexió, falta de disponibilitat o deficiències en el servei de l’accés a Internet, ni per interrupcions de la red de Internet o per qualsevol altre raó aliena al control de surfcatalunya.cat.

Enllaços

surfcatalunya.cat no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts enllaçats (Links) que possibiliten, a través de la Web, l’accés a l’Usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, sempre que siguin aliens a aquesta. Per tant, surfcatalunya.cat no es fa responsable ni de la informació continguda ni de qualsevol dels efectes que es puguin derivar d’aquesta informació. Si qualsevol Usuari o tercer observés que tals enllaços poden ser contraris a les lleis, la moral o l’ordre públic, ens ho haurà de comunicar a través del nostre correu electrònic infosurfcatalunya@gmail.com.

Actualització i Modificació de la Web

Surfcatalunya.cat es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense avisar prèviament els Termes del present Avís Legal i la Política de privacitat. Els Usuaris hauran de llegar atentament aquests textos al accedir a www.surfcatalunya.cat.

De la mateixa manera, Adolescents.cat es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, actualitzacions, modificacions o eliminació d’informació continguda a la seva pàgina web, a la configuració i presentació d’aquesta i de les condicions d’accés, sense assumir cap responsabilitat per aquest fet.

Propietat Intel•lectual

Surfcatalunya.cat és titular de tots els drets de propietat intel•lectual i industrial, inclosos a la Web així com sobre els continguts accessibles a través de la mateixa.

Els drets de propietat intel•lectual de la pàgina web, així com: textos, imatges, disseny gràfic, estructura de navegació, informació i continguts que es recullen en ella són titularitat d’ Adolescents.cat, a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos de qualsevol manera i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, de conformitat amb la legislació espanyola de drets de propietat intel•lectual i industrial.

L’autorització a l’Usuari per a l’accés a la Web no suposa renuncia, traspàs, llicència o cessió total ni parcial sobre drets de propietat intel•lectual o industrial per part de Surfcatalunya.cat.