Menú Cerrar

Començant una nova temporada

I ja hi tornem. Després d’una primavera sense massa onades i un estiu típic, ja estem a plena tardor, quan tornem a posar-nos en remull. Estem tenint un octubre amb molts dies de surf arreu del litoral català, i ja comencem a veure com tenim els fons de les onades de sorra després de l’estiu. Hem tingut un octubre amb temporals de component est i ara sembla que acabarem el mes amb component oest i sud. El fred està arribant i amb ell els temporals de novembre, en principi un bon mes per fer surf a Catalunya.

Com cada any, mentre l’aigua està encara calenta, a l’aigua apareixen els surfistes amb menys experiència. És obligació dels surfistes més experimentats d’explicar als nous quin és el seu lloc a la platja per evitar accidents, sempre amb bones maneres.

Surfista que encara no sap fer surf! Seny a l’aigua!

Si veus una onada funcionant amb surfistes més experimentats que tu, i si creus que no estàs a l’alçada, segurament et pots posar en perill a tu i als altres, per tant busca una altra zona a la platja per millorar el teu surf. Per aprendre no hi ha més secret que practicar i practicar, en una zona on no molestis.

Aprofitem l’ocasió per recordar un gran vídeo de Lucas Gallego, de fa ja uns anys.

Please follow and like us:
0

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Facebook
Google+
http://www.surfcatalunya.cat/comencant-una-nova-temporada">
Twitter